Förebilder

Varmt välkommen till min Tacksamhetsvägg!

Dessa fantastiska människor och förebilder ni ser på bilderna här nedan, har varit en viktig del av min resa på ett eller annat sätt i Jessikasstory. Därför vill jag lyfta deras arbete lite extra från djupet av mitt hjärta med kärlek och evig tacksamhet!

Raisa Lång

Hela det här arbetet drog igång med denna fantastiska kvinna och förebild. Jag mejlade Raisa med rubriken ”Jag tror att du är rätt person att kontakta” och tänk så rätt jag hade! Hon var den första som såg alla möjligheter i min story och fick mig att inse att ”sky is the limit”. Jag vågade drömma stort tack vare henne och jag kan inte uttrycka mig tillräckligt i ord för min tacksamhet till denna underbara kvinna, människa, förebild och mentor. Oändligt mycket kärlek!

Linda Skogsby

Min förebild, bästa vän och mentor. Ni vet när man inte ses på flera år, men när ni väl ses så har inget förändrats? För mig är det äkta vänskap och ett band som är starkare än så mycket annat. Denna fantastiska kvinna är inte bara min vän utan hon är även min förebild och mentor. Linda pushar mig till nya nivåer i mitt arbete och kommer med kreativa idéer. Jag är så tacksam för att just du finns i mitt liv och är en viktig del av min resa i Jessikasstory, du är unik!

Caxton Njuki

Det här är verkligen en mentor i världsklass! Jag kom som nystartad rookie på mentorsprogrammet i Nyköping och våra vägar korsades. Jag kunde inte ha varit mer tacksam över att få just dig som min mentor, och det har jag Birgit Båvner att tacka! Du pushar mig precis varje gång, du peppar mig, hejar på mig och utmanar mig till nya nivåer. Bästa coachen! Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen. För mig kommer du alltid att vara årets mentor och ni där ute som söker en mentor eller en coach? This is your guy! #Getcaxtonized

Robyn Nordlund

Vilken fantastisk kvinna, entreprenör, kreatör och talang denna människa är! I princip nästan alla bilder på denna hemsida är fotograferade av Robyn! Jag såg henne på Instagram @sispiration och fastnade direkt! Våran kombination av passioner verkligen klaffade på en gång. Jag berättade att jag gärna ville dansa igenom fotograferingen med låtar som inspirerar mig. Hon älskade idéen och fångade verkligen varje ögonblick med magi! Så när ni kollar igenom bilderna igen på min hemsida, så ha i åtanke att alla bilder är fångade i rörelse. Våran kombo och vårat samarbete är oslagbart och det är bara så magiskt, tryggt och utvecklande att få jobba tillsammans med dig!

Birgit Båvner

Passionerade, drivna och kärleksfulla Birgit Båvner som lägger ner hela sitt hjärta och själ för att hjälpa andra människor! När jag klev in på nyföretagarcentrum i Nyköping och mentorsprogrammet, så möts jag av Birgits egna och nybakade bröd som bjuds till mötet, och man känner sig som hemma direkt. Så lyhörd kvinna som tar in och verkligen ger allt för att få dig att lyckas på bästa sätt och har hjälpt mig från start att bli en egenföretagare. Jag är oerhört tacksam att ha dig på min resa Birgit och det är en varm och tacksam känsla som värmer hela mitt hjärta.

Klas Karin Larsson

En nyfunnen vän som är här för att stanna. Karin är inte bara min vän, hon är även min kollega utanför Jessikasstory. Vi dricker inte bara mängder med te eller har pyjamasmöten i världsklass under coronatider. Utan vi förstår verkligen varandra och gör ett förjävla bra jobb. Under en kort tid så kände jag mig redan som hemma. Hon hejar på mig, förstår mig och hjälper mig att utvecklas. När jag behöver någon som kollar igenom mina texter eller rådfrågar av något slag, så är hon alltid på hugget. Innan lanseringen av min hemsida så ville jag ha ett par extra ögon innan det var dags, och vem tror ni fanns där? Världens bästa Klas Karin såklart! Jag kan inte uttrycka min tacksamhet tillräckligt med ord.

Ulrika Hagen

När jag flyttade till Nyköping för ett antal år sedan, så fick jag chansen att växa under dina vingar på studieförbundet NBV. Du litade på mitt ledarskap och gav mig utrymme för att utvecklas medans du stöttade, trodde på mig och var en fantastisk chef. NBV kommer alltid att vara mig nära hjärtat tack vare dig och framförallt du Ulrika, både som chef, vän och stöttepelare. Du fanns där för mig under sjukskrivningen. Du är så otroligt omtänksam och har fötterna på jorden. Du står mig oerhört nära hjärtat och jag ser fram emot våra framtida samarbeten tillsammans, även i detta arbete.

Paul Schlette

När jag hade gått in i väggen och blev sjukskriven som 24-åring. Så började jag leta efter professionell hjälp och hittade till Nyköpings bästa psykolog (enligt mig), Paul Schlette. Den största vändpunkten tillbaka var till stor del av Pauls förtjänst med sin professionalitet- kunskap och expertis. Tack vare mina sessions hos Paul så fick jag perspektiv på saker och började hitta tillbaka till mig själv igen. Jag började bygga en ny grund, en ny resa och idag vågar jag använda mina verktyg som min drivkraft framåt och prata om min story. Jag tackar dig från djupet att mitt hjärta Paul, för att du hjälpte mig att hitta tillbaka till mig själv igen med nya krafter. Stort tack!

Ola Lindgren Nilsson

Att få chansen att ha en chef som Ola är alldeles unikt. Detta är en chef och en människa som går mot sina mål, levererar med proffessionalitet och med ett leende på läpparna. Är det någon chef jag verkligen inspireras utav affärsmässigt, så är det Ola. Han ser att människor är olika och har olika behov för att kunna leverera och prestera sitt bästa jag. Tack vare Ola kan jag idag kombinera mitt arbete på Jessikasstory, men även få utvecklas som destinationsutvecklare på Stua. Att bidra med sin del av samhällsnyttan förespråkas och jag förstår verkligen att allt Ola tar sig an växer till nya nivåer.

Elizabeth Ellidotter Zetterberg

Utdrag från Elizabeths hemsida på www.innerstadrommar.se ”Genom vägledningen vill jag bidra till att skapa förutsättningar för din personliga och själsliga utveckling. Jag vill motivera dig att fullfölja dina drömmar och visioner för inre balans och lycka i livet”. Mycket riktigt! Elizabeth har verkligen hjälpt mig så mycket i min själsliga och personliga utveckling. En medial mentor och coach som ger så mycket energi efter varje session nere på djupet och har varit oerhört välbehövligt på min läkande resa framåt.

%d bloggare gillar detta: